O nama

Stres“ se danas smatra velikim okidačem za različita stanja lošeg funkcionisanja ljudskog organizma. U isto vreme, on doprinosi boljem prilagođavanju pojedinca na različite zahteve svakodnevnog života i rada. Između ove dve krajnosti, nalazi se naše ponašanje, a koji će „ekstrem“ prevagnuti zavisi od ličnog potencijala (samopouzdanja, ličnog zadovoljstva, psihofizičke spremnosti…).

AUTOR MNOGIH ČLANAKA IZ OBLASTI FITNESS-A, ZDRAVE ISHRANE, REKREACIJE I ZDRAVOG ŽIVOTA

Kao edukator i prezenter kroz razne emisije pružila je doprinos popularizaciji fitnessa i zdravog načina života. Radila je u najeminetnijim fitness klubovima: “Nautilus“, “Wellness Land“ a od 2009. godine je vlasnica i osnivač kluba “Mia Fit“ koji se nalazi na dve lokacije u Beogradu.

Stručni saradnik lista “Večernje Novosti“ i „Bilje i Zdravlje“ za oblast fitnessa i rekreacije. Dobitnik je nagrade fitness Ličnost Godine u kategoriji najbolji fitness trener 2015 god. Majka dve devojčice i član Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

PRAKTIČNA ŽENA

Kao fitnes saradnik emisije “Praktična žena” dala je svoj veliki doprinos u projektu “Mršavimo zajedno“ i mnogim ženama pomogla da dodju do savršene linije i željene kilaže.

Пусти видео запис

Član saveza za rekreaciju i fitness srbije

Veliku ulogu i zalaganje ima kao član Saveza za rekreaciju i fitness Srbije. Svojim marljivim radom na hiljade klijenata je uspela kako ona kaze: “Da propusti kroz šake”. Razvijanjem fitness industrije, podrškom zdravog načina života, ukazivanjem na prednosti i koristi od redovne fizičke aktivnosti ona zauzima jedno od vodećih i poznatih lica fitnessa na našim prostorima, a i šire. Mnoštvo zadovoljnih korisnika je pomoglo da se za njeno ime daleko čuje. Supruga i majka dve devojčice od koje je i po jednoj klub dobio naziv Mia Fit.