Grupni program

MIA FIT GYM

Odavno je dokazano da fizička aktivnost i vežbanje doprinose boljem psihičkofizičkom zdravlju, pre svega pomažući organizmu da se lakše bori protiv „stresa“. Osobe koje redovno vežbaju (barem 3x sedmično) imaju niži nivo anksioznosti (napetosti) i depresije u odnosu na druge. Naučnici to objašnjavaju vezom između fizičke aktivnosti i stimulacije mozga da luči supstancu koja se zove serotonina (doprinosi poboljšanju raspoloženja, osećanja sreće i smanjenju napetosti).

Fizička aktivnost dovodi do oslobađanja tzv. endorfina (koji blokira signale bola u mozgu što je prirodan način oslobađanja od bola). Endorfin je ujedino glavni „krivac“ da se osećamo srećno i zadovoljno nakon vežbanja.

Dolazite kao klijent
odlazite kao familija.

Pusti video zapis

TAG program

Program sa akcentom na tri najkritičnije tačke ženskog tela (noge, stomak,zadnjica). Povećava aerobnu izdržljivost, gipkost, jača i oblikuje muskulaturu.
Pusti video zapis

FUNKCIONALNI TRENING

Funkcionalni trening je trening gde čovek radi najosnovnije životne aktivnosti, poput dizanja i spuštanja tereta, sedenja i ustajanja, hodanja, skakanja i nošenja tereta. Angažuje sve mišiće partije, ubrza metabolizam i topi masne naslage. Program obuhvata sve mišićne partije i efikasan je za redukciju telesne težine.
Pusti video zapis

PILATES

Program koji razvija snagu, fleksibilnost, čvrstinu tela i poboljšava koncentraciju.
Pusti video zapis

KONDICIONIRANJE

Kondicioniranje spada u trening jačeg inteziteta koji poboljšava kondiciju i jača sve mišićne grupe.
Pusti video zapis

FITBOX

Fitbox program je trening visokog intenziteta sa ručnim i nožnim udarcima u vreću. Poboljšava aerobnu izdržljivost, snagu, kondiciju i vraća osmeh na lice. Odličan kao anti stres terapija.
Pusti video zapis

YOGA

U okviru ovog programa, integrisani su elementi Hatha joge, joge Vinjyase, Yin joge i plesa. Časovi uvek imaju repetitivni deo u kojem se produbljuje, rafiniše već stečeno znanje i varijabilni deo u kojem se uvodi nešto novo ili se radi tematski.

Tempo savremenog života nikog ne ostavlja ravnodušnim. Čak i oni najjači pokleknu pred izazovima koje ispred njih nameće borba za egzistenciju, porodično očuvanje i profesionalno napredovanje. Koliko god ulagali u sebe, neosetno dođe do iscrpljivanja ličnih resursa usled čega postajemo ranjivi, podložni raznim bolestima i preosetljivi na kritiku.

„Stres“ se danas smatra velikim okidačem za različita stanja lošeg funkcionisanja ljudskog organizma. U isto vreme, on doprinosi boljem prilagođavanju pojedinca na različite zahteve svakodnevnog života i rada. Između ove dve krajnosti je naše ponašanje, a koji će ekstrem“ prevagnuti zavisi od ličnog potencijala (samopouzdanja, ličnog zadovoljstva, psihofizičke spremnosti…). Odavno je dokazano da fizička aktivnost i vežbanje doprinose boljem psihofizičkom zdravlju, pre svega pomažući organizmu da se lakše bori protiv stresa“. Fizička aktivnost dovodi do oslobađanja endorfina (koji blokira signale bola u mozgu, što je prirodan način oslobađanja od bola) – a ujedino i glavni krivac“ da se osećamo srećno i zadovoljno nakon vežbanja.

Zašto je važna redovna fizička aktivnost?

VEŽBAJTE UZ NADZOR STRUČNOG KADRA

REKVIZITI

ZA TRENING

Previous
Next

Odlični uslovi za rad rekreativaca i svih vrsta sportista

Programi se izvode uz korišćenje raznih rekvizita: FIT-BALL lopti, tegića, stepera, EXPANDER-a, TRX-a, palica, medicinki, polulopti, ketlbela… Ne postoji ni jedan razlog da propustite trenutak koji može neosetno i nenametljivo promeniti Vaš život u željenom pravcu.