Bojana paljić

Osnivač kluba, personalni trener i trener grupnih programa.

Bojana Paljić je osnivač sportsko rekreativnog kluba „Mia Fit“. Diplomirala je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje 2004. godine. Već 23 godina radi kao personalni trener, fitness instruktor i trener različitih grupnih programa kao sto su: (TAG, PILATES, FIT-BOX, STEP, WORKOUT, HI-LOW, TAE-BO).

Učestvovala je na brojnim fitness konvencijama, seminarima, nosioc sertifikata (workout kao preventivno-korektivni program, funkcionalni trening, koreografisanje u aerobiku i step aerobiku, hi-low choreography, vežbe rastezanja i propriocepcije, tehnika i metodika tae-bo aerobika, proprio-plio workout i funkcionalni body workout).

Možete pratiti moj rad i na društvenim mrežama.

DSC0331

Autor mnogih članaka iz oblasti fitness-a, zdrave hrane, rekreacije i zdravog života

Kao edukator i prezenter kroz razne emisije pružila je doprinos popularizaciji fitnessa i zdravog načina života. Radila je u najeminetnijim fitness klubovima: “Nautilus“, “Wellness Land“, a od 2004. godine je vlasnica i osnivač kluba “Mia Fit“ koji se nalazi na dve lokacije u Beogradu.

Stručni saradnik lista “Večernje Novosti“ i „Bilje i Zdravlje“ za oblast fitnessa i rekreacije. Dobitnik je nagrade fitness Ličnost Godine u kategoriji najbolji fitness trener 2015. godine od Saveza za rekreaciju i fitness Srbije.

Praktična žena

Kao fitnes saradnik emisije “Praktična žena” dala je svoj veliki doprinos u projektu “Mršavimo zajedno“ i mnogim ženama pomogla da dodju do savršene linije i željene kilaže.

Пусти видео запис

Član saveza za rekreaciju i fitness srbije

Veliku ulogu i zalaganje ima kao član Saveza za rekreaciju i fitness Srbije. Svojim marljivim radom na hiljade klijenata je uspela kako ona kaze: “Da propusti kroz šake”. Razvijanjem fitness industrije, podrškom zdravog načina života, ukazivanjem na prednosti i koristi od redovne fizičke aktivnosti ona zauzima jedno od vodećih i poznatih lica fitnessa na našim prostorima, a i šire. Mnoštvo zadovoljnih korisnika je pomoglo da se za njeno ime daleko čuje. 

Supruga i majka dve devojčice od koje je i po jednoj klub dobio naziv MIAFIT.